Adresa: Kondina 12, Beograd :: Telefoni: 011/343-15-38, 063/33-72-66, 063/36-97-79

Sportsko društvo borilačkih sportova "Zvonko Osmajlić"

karate klubKarate

je borilačka veština razvijena u Japanu nakon mnogo vekova evolucije. To je veština koja od učenika zahteva ogromnu psihičku i fizičku disciplinu. Danas se smatra jednim od najprefinjenijih oblika praktične vežbe.

Krajnji cilj karatea nije pobeda u borbi, već savršenstvo karaktera učenika. Kao i u svim tradicionalnim japanskim umetnostima, svrha karatea je pronaći način na koji se ljudi bore da razviju sebe do maksimuma ljudskih mogućnosti kroz sistematski trening misli, tela i duha.

Karate se manifestuje kroz snagu i pokret: njegov način je disciplinovana upotreba celog tela; njegova sredstva su odbrambeni pokreti blokiranja, udaranja, udaranja pesnicom i nogom.

Stoga karate nije samo oblik samoodbrane. To je takođe i metod samokontrole. Celokupna psihička kontrola potrebna da se nadgledaju fizički pokreti, i trud i disciplina uloženi u usklađivanje misli i tela nalaze se u osnovi razvoja zdrave ličnosti i snažnog karaktera. Karate je veština koja donosi dobrobit svima.

Treneri:

nemanja        trrener 3                          

Nemanja Osmajlić                    Ivana Stamenčić

 Upis se vrši u terminima treninga. Ukoliko želite možete prisustvovati i pogledati trening pre nego što odlučite da se upišete. Prvi trening je besplatan.

Naši partneri

baner

Centar borilačkih sportova "Zvonko Osmajlić". All rights reserved. Izrada sajta: SuperSajtovi.rs